A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Від мрій до дій: на Черкащині відбувся туристичний форум

Дата: 26.07.2021 11:25
Кількість переглядів: 435

Розвивати туризм стратегічно будуть в області. Покроковий план дій задля цього, туристичну навігацію, оновлений додаток «Подорожуй Черкащиною» та майбутні арт-родзинки Черкащини представили на туристичному форумі, який відбувся в Суботові. Участь у форумі взяв і голова Уманської районної ради Віталій ОЛІЙНИК.

Рік тому в області презентували автентичну айдентику та бренд. Відтоді працювали над тим, як його упроваджувати та розвивати туристичну галузь Черкащини загалом. Залучали до цього фахівців із усіх галузей: від туристичної до ІТ.

– Туризм – це загалом про економічний розвиток регіону, його позиціонування з-поміж інших областей, – зазначив очільник Черкащини Олександр Скічко, відкриваючи форум. – Де є туристи, там розвивається малий і середній бізнес, втілюються соціальні ініціативи. Зараз Черкащині важливо визначити свої переваги та оформити їх так, аби зацікавити внутрішнього та зовнішнього туриста. Чигиринщина є пілотною з упровадження туристичної навігації. Саме тут, першими в області, з’явився аудіогід, інформаційні пілони та смарт-таблиці з QR-кодами, відсканувавши які, відвідувачі отримують вичерпну інформацію про об’єкт.

До кінця року таких навігаційний елементів в області буде значно більше, анонсував голова ОДА. Крім того, разом із розробниками Everlabs оновили додаток «Подорожуй Черкащиною». Тут доступні 190 туристичних місць області та можна обрати уже готовий маршрут для подорожі.

Також Черкащина стане однією з учасниць проєкту #МандруйУкраїною. Більше про область та її туристичні принади розкажуть на всеукраїнському рівні, зазначила голова Державного агентства розвитку туристу України Мар’яна Олеськів.

За інформацією пресслужби Черкаської ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь