A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Новини

Служба зайнятості розробила мобільний додаток для учасників бойових дій

З метою наближення соціальних послуг для демобілізованих військовослужбовців, фахівці служби зайнятості розробили мобільний додаток «Довідник пільг та послуг учаснику антитерористичної операції» (далі – Довідник пільг та послуг учаснику АТО).

15:07 02.07.2019

У більшості районів області вже жнивують

Уже п’ятнадцять районів області розпочали жнивувати. Площа збирання озимих зернових культур становить 205 тис. га, обмолотили на сьогодні 4 тис. га (2%) – 20 тис. тонн з середньою урожайністю 50,6 ц/га. Про це повідомляють в Департаменті агропромислового розвитку ОДА.

14:56 02.07.2019

Зміни до Конституції – це «антивірус» для децентралізації, — Зубко

Без змін до Конституції децентралізація завжди буде незакінченою реформою, яку можна скасувати. Почалась відчутна матеріалізація результатів в громадах, але головна ціль — створення умов розвитку людського потенціалу в освіті, охороні здоров`я, культурі, системі послуг, і, нарешті, створення інвестиційного клімату.

11:08 01.07.2019

Національний конкурс «Шлях становлення української державності» до Дня Незалежності України

Національний конкурс творчих робіт (есе) «Шлях становлення української державності» до Дня Незалежності України проводиться Інститутом політико-правових та релігійних досліджень за підтримки Координаційної ради молодих юристів України при Міністерстві юстиції України.

09:31 27.06.2019

Вітаємо з днем народження депутата районної ради Олександра Малого

Керівництво та депутатський корпус Уманської районної ради сьомого скликання щиро вітають свого поважного колегу – депутата МАЛОГО Олександра Вікторовича, члена президії районної ради та секретаря постійної комісії з питань освіти, культури, спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення та засобів масової інформації – з нагоди Дня народження!

11:23 26.06.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь