A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Оксана Супрунець привітала державних службовців із професійним святом

Дата: 21.06.2019 14:35
Кількість переглядів: 461

Щорічно 23 червня в Україні відзначають День державної служби України. Це професійне свято було засновано в 2003 році Указом Президента №291/2003. Приводом для прийняття нового святкового дня стала зростаюча роль працівників державної служби у всіх галузях життя українських громадян.

Від імені депутатського корпусу та виконавчого апарату Уманської районної ради її очільник Оксана Супрунець сьогодні привітала з професійним святом тих, хто щоденною працею забезпечує стабільну роботу державних установ та організацій Уманщини в усіх сферах суспільного життя.

«Виконуючи від імені держави повноваження, державні службовці є її уособленням. Від вашої сумлінної служби, фаховості та ефективності інституту державної служби, відповідальності кожного з вас залежить успішність Уманського району та держави в цілому», – сказала Оксана Анатоліївна.

Напередодні професійного свята посадовець побажала всім працівникам районної державної адміністрації наснаги у непростій роботі, нових досягнень в ім’я розбудови рідного краю та майбутнього України.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь