A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Новини

Вітаємо з днем народження депутата Уманської районної ради Олега ЛОГІНОВА

Керівництво та депутатський корпус Уманської районної ради восьмого скликання щиро вітають свого поважного колегу – депутата ЛОГІНОВА Олега Миколайовича, члена постійної комісії з питань освіти,  культури, спорту,  туризму та засобів масової інформації – з нагоди Дня народження!

11:17 22.09.2021

23 вересня 2021 року відбудеться чергова сесія Уманської районної ради

    Дев’ята, чергова, сесія Уманської районної ради восьмого скликання відбудеться  23 вересня  2021 року у великій залі адміністративного будинку за адресою: м. Умань, площа Соборності, 1. Початок сесії - об 11:00.

10:38 13.09.2021

Обери професію своєї мрії: стартував масштабний всеукраїнський проєкт

В Україні стартував масштабний всеукраїнський проєкт із профорієнтації та побудови кар’єри «Обери професію своєї мрії». Комунікаційно-просвітницька кампанія охопить понад пів мільйона учнів та вчителів старших класів усіх загальноосвітніх шкіл України вже цього року. Про це інформує МОН.

16:47 07.09.2021

Українській гривні – 25! З цієї нагоди в Києві діє інтерактивна виставка «Музей гривні просто неба»

Сьогодні у Києві на Подолі розпочала свою роботу інтерактивна виставка «Музей гривні просто неба». Він створений Національним банком разом з учасниками фінансового ринку за сприяння Президента України Володимира Зеленського в межах святкування 30 років Незалежності України.

11:25 03.09.2021

Вітаємо з днем народження депутата Уманської районної ради Романа ПІДВИСІЦЬКОГО

Керівництво та депутатський корпус Уманської районної ради восьмого скликання щиро вітають свого поважного колегу – депутата ПІДВИСІЦЬКОГО Романа Миколайовича, члена постійної комісії з питань агропромислового комплексу, підприємництва та  регулювання земельних відносин, екології, ліквідації надзвичайних ситуацій, охорони навколишнього природного середовища – з нагоди Дня народження!

08:47 02.09.2021

На Уманщину завітав Надзвичайний та Повноважний посол Латвії в Україні

1 вересня 2021 року на Уманщину завітав Надзвичайний та Повноважний Посол Латвійської Республіки в Україні Юріс Пойканс. Разом з ним Уманщину відвідав Едвінс Северс – Третій Секретар Посольства Латвії в Україні.

18:52 01.09.2021

Голова Уманської районної ради Віталій Олійник привітав учнів та вчителів Родниківського ліцею з Днем знань

Сьогодні, 1 вересня 2021 року, урочистості з нагоди Дня знань відбулися у Родниківському ліцеї імені Т. Г. Шевченка. З вітальним словом до учнів та вчителів з нагоди свята звернувся голова Уманської районної ради Віталій Олійник. 

11:23 01.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь