A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Новини

Голова Держгеонадр: Ми відкриті для роботи з районними та обласними радами

Державна служба геології та надр України відкрита до роботи з районними та обласними радами. Про це зазначив Голова Держгеонадр Роман Опімаха в ході робочої зустрічі з керівництвом УАРОР щодо можливостей розвитку геологічно-інвестиційного потенціалу регіонів. Захід відбувся 26 жовтня 2021 року.

09:51 28.10.2021

31 жовтня Україна перейде на зимовий час. Як адаптуватися до різкої зміни режиму дня

У цю неділю, 31 жовтня 2021 року, українці переведуть стрілки годинника на годину назад. Щоб адаптуватися до різкої зміни режиму дня і збою «внутрішнього» годинника, важливо підготуватися заздалегідь і поступово.

10:58 26.10.2021

9 листопада відбудеться Радіодиктант національної єдності

Держкомтелерадіо закликає громадськість долучитися до Радіодиктанту національної єдності, який традиційно відбудеться 9 листопада, до Дня української писемності та мови. Радіодиктант транслюватиметься о 10:00 на всіх платформах Суспільного мовлення.

11:37 25.10.2021

Культурне «серце» відбудовують в Умані

У місті триває #ВеликеБудівництво будинку культури. Ремонту він не знав понад пів століття, розповів очільник Черкащини Олександр Скічко. Тепер це один із об’єктів програми Президента. 

11:36 23.10.2021

Із 21 жовтня запрацювали карантинні обмеження щодо громадських перевезень

Відсьогодні набули чинності нові обмежувальні протиепідемічні заходи, що стосуються громадських перевезень. Зміни ухвалив Кабінет Міністрів України постановою від 11 жовтня 2021 року № 1066. Про це на брифінгу в Черкаській ОДА розповіли представники Управління патрульної поліції області.

14:31 21.10.2021

Руслан Стефанчук розповів, коли Парламент може розглянути скасування переходу на літній час

Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук під час брифінгу заявив, що Парламент повернеться до розгляду законопроєкту про обчислення часу, коли Україна перейде на зимовий час.

14:33 20.10.2021

Вітаємо з днем народження депутата Уманської районної ради Андрія ГНАТЮКА

Керівництво та депутатський корпус Уманської районної ради восьмого скликання щиро вітають свою поважну колегу – депутата ГНАТЮКА Андрія Сергійовича,  секретаря постійної комісії з питань агропромислового комплексу, підприємництва та  регулювання земельних відносин, екології, ліквідації надзвичайних ситуацій, охорони навколишнього природного середовища  – з нагоди Дня народження!

09:13 17.10.2021

Вітаємо з днем народження депутата Уманської районної ради Наталію МАРЧЕНКО

Керівництво та депутатський корпус Уманської районної ради восьмого скликання щиро вітають свою поважну колегу – депутата МАРЧЕНКО Наталію Іванівну, члена постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, етики, місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, забезпечення законності та правопорядку – з нагоди Дня народження! Бажаємо шановній іменинниці доброго здоров’я, щастя, Божої ласки, нових успіхів і здобутків у житті та праці, депутатській діяльності на благо Уманського району, на славу України!

09:11 15.10.2021

Вітаємо з днем народження депутата Уманської районної ради Ірину СВІТОВУ

Керівництво та депутатський корпус Уманської районної ради восьмого скликання щиро вітають свою поважну колегу – депутата СВІТОВУ Ірину Миколаївну, голову постійної комісії з питань освіти, культури, спорту, туризму та засобів масової інформації  – з нагоди Дня народження!

08:08 14.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь