A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Відбулася чергова сесія Уманської районної ради

Дата: 23.09.2021 16:56
Кількість переглядів: 571

Сьогодні, 23 вересня 2021 року, голова Уманської районної ради Віталій Олійник провів дев’яту, чергову, сесію районної ради.

У роботі пленарного засідання взяли участь  голова районної державної адміністрації Ігор Миклащук, працівники виконавчого апарату районної ради.

Затвердивши порядок денний, депутати приступили до розгляду проєктів рішень чергової сесії. Спочатку на сесії обранці району заслухали інформацію райдержадміністрації про роботу управління праці та соціального захисту населення, про підсумки проведення оздоровлення дітей, учнівської молоді в Уманському районі влітку 2021 року та про надання первинної медико-санітарної допомоги жителям Уманського району.  Депутати районної ради підтримали рішення про Прогноз районного бюджету Уманського району на 2022-2024 роки та зміни до рішення районної ради від 24.12.2020 року №2-1/VІІІ «Про районний бюджет Уманського району на 2021 рік». Також депутати затвердили проєкт землеустрою щодо встановлення (зміни) меж адміністративно-територіального утворення села Текуча Ладижинської сільської ради Уманського району Черкаської області загальною площею 543,1500 га. Депутатами було схвалено питання управління об’єктами комунальної власності. 

 На завершення сесії, депутатами районної ради було підтримане рішення про затвердження Положення про районну Спартакіаду серед збірних команд депутатів місцевих рад та працівників органів місцевого самоврядування.

 

Виконавчий апарат районної ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь