A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Новини

Набули чинності чергові норми Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної»

16 липня – справді історичний день для української мови та державності. Взаємозв’язок важливих подій різних років ще раз підтверджує не простий збіг, а доленосність державотворчих процесів.

14:39 16.07.2021

16 липня – День проголошення Декларації про державний суверенітет України

Цього дня у 1990 році Верховна Рада УРСР ухвалила державно-правовий акт, що має велике історичне значення – Декларацію про державний суверенітет України. Це стало першим кроком до відновлення історичної справедливості, відродження української державності як ідеї соборності українського народу та його земель.

08:20 16.07.2021

Вітаємо з днем народження володаря відзнаки Уманської районної ради «За заслуги перед Уманщиною» Віктора ШИЛЮКА

Керівництво та депутатський корпус Уманської районної ради восьмого скликання щиро вітають свого поважного колегу – депутата ШИЛЮКА Віктора Павловича, володаря відзнаки Уманської районної ради «За заслуги перед Уманщиною», члена постійної комісії з питань агропромислового комплексу, підприємництва та  регулювання земельних відносин, екології, ліквідації надзвичайних ситуацій, охорони навколишнього природного середовища – з нагоди Дня народження!

09:30 15.07.2021

На Уманщині продовжують відновлювати автодорогу Т-02-02

В Уманському районі триває поточний середній ремонт трьох ділянок загальною протяжністю понад 10 км автодороги державного значення Т-02-02 Могилів-Подільський – Ямпіль – Бершадь – Умань. Роботи з ремонту автодороги проводяться біля сіл Полянецьке, Громи, Кочержинці, Томашівка та Юрківка, інформують у САД області.

11:33 13.07.2021

Показник захворюваності на COVID-19 в області зменшився, – Микола Тищук

На 9 липня 2021 року вірусологічною лабораторією протестовано методом ПЛР 313 365 жителів області, та ІФА – 39 968 жителів. Про це розповів заступник директора Черкаського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України.

11:52 09.07.2021

Потенціал креативної економіки України - один із найсильніших в Європі

На цьому наголосив Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко під час IV конференції з питань реформ в Україні, що проходила 7-8 липня 2021 року у Вільнюсі. Він розповів про креативні індустрії (КІ) та туристичний потенціал України.

15:30 08.07.2021

Оприлюднена Резолюція Зборів УАРОР «Проблемні питання фінансового забезпечення районних рад»

Після редакційних правок, Президент Української асоціації районних та обласних рад Сергій Чернов підписав Резолюцію Зборів «Проблемні питання фінансового забезпечення районних рад». Резолюція була підтримана головами районних рад 2 липня.

14:36 08.07.2021

Вітаємо з днем народження депутата Уманської районної ради Віктора СКАЗАЛОВА

Керівництво та депутатський корпус Уманської районної ради восьмого скликання щиро вітають свого поважного колегу – депутата СКАЗАЛОВА Віктора Володимировича, члена постійної комісії з питань агропромислового комплексу, підприємництва та  регулювання земельних відносин, екології, ліквідації надзвичайних ситуацій, охорони навколишнього природного середовища – з нагоди Дня народження!

09:52 07.07.2021

Голова районної ради Віталій Олійник взяв участь у Зборах УАРОР

2 липня 2021 року у Києві відбулися Збори Української асоціації районних та обласних рад на тему «Проблемні питання фінансового забезпечення районних рад». Серед учасників заходу -  голова районної ради Віталій Олійник.

09:41 07.07.2021

Вітаємо з днем народження депутата Уманської районної ради Оксану БЕРДНІКОВУ

Керівництво та депутатський корпус Уманської районної ради восьмого скликання щиро вітають свою поважну колегу – депутата БЕРДНІКОВУ Оксану Володимирівну, заступника голови постійної комісії з питань освіти, культури, спорту, туризму та засобів масової інформації – з нагоди Дня народження!

09:42 05.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь