A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Новини

Наприкінці жовтня світова спільнота відзначатиме тиждень медійної та інформаційної грамотності

Відповідно до ініціативи Організації Об’єднаних Націй з питань освіти, науки та культури (ЮНЕСКО) від 2012 року щоосені проходить Всесвітній тиждень медійної та інформаційної грамотності (Global MIL Week), який також відзначається і в Україні. Цього року Всесвітній тиждень медійної та інформаційної грамотності пройде з 24 по 30 жовтня. 

17:21 12.10.2021

Спираючись на європейський досвід, маємо сформувати нову доктрину щодо юридичної особи в системі місцевого самоврядування України, - В’ячеслав Негода

На запит Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування міжнародні партнери підгодували огляд «Правосуб’єктність на місцевому рівні – стислий виклад прикладів 11 країн».

10:00 11.10.2021

Порядок вирішення питань адміністративно-територіального устрою: робота над законопроектом продовжується

6 жовтня 2021 року парламентський Комітет з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування підтримав необхідність прийняття законопроекту «Про порядок вирішення питань адміністративно-територіального устрою України».

16:46 07.10.2021

Що змінилось при оформленні лікарняного з першого жовтня

З 1 жовтня 2021 року усі заклади охорони здоров’я України перейшли на оформлення електронних лікарняних. Відтепер пацієнти не будуть носити паперові лікарняні на роботу, а зможуть повідомляти роботодавцю номер електронного документа. МОЗ розповідає, що змінилось при оформленні лікарняного.

09:21 06.10.2021

Монетизація субсидій – це механізм, який дає можливість людям економити

Субсидії, починаючи з травня 2021 року, надаються винятково в готівковій формі, а зекономлені кошти можна використовувати на власні потреби. Про це сказав заступник Міністра соціальної політики України Віталій Музиченко.

12:09 04.10.2021

Вітаємо з днем народження депутата Уманської районної ради Наталію Бацай

Керівництво та депутатський корпус Уманської районної ради восьмого скликання щиро вітають свою поважну колегу – депутата БАЦАЙ Наталію Вікторівну, члена постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення – з нагоди Дня народження!

08:07 03.10.2021

Районні та обласні ради запрошуються до участі у Конкурсі НАДС «Кращі практики управління персоналом»

Стартував Конкурс «Кращі практики управління персоналом», що організовується Національним агентством України з питань державної служби. Про це повідомляє НАДС на своєму сайті. До ініціативи, з поміж інших, запрошуються й районні та обласні ради.

15:20 01.10.2021

Резолюція XXI Всеукраїнської наради-семінару УАРОР: зміни до Конституції, повноваження, ресурси та фінанси (+документ)

Президент Української асоціації районних та обласних рад Сергій Чернов підписав Резолюцію XXI Всеукраїнської наради-семінару з актуальних питань децентралізації, що відбулась 20-23 вересня у Затоці Одеської області.

14:45 30.09.2021

Вітаємо з днем народження депутата Уманської районної ради Тетяну МЕЛЬНИК

Керівництво та депутатський корпус Уманської районної ради восьмого скликання щиро вітають свою поважну колегу – депутата МЕЛЬНИК Тетяну Борисівну, голову постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, етики, місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, забезпечення законності та правопорядку – з нагоди Дня народження!

09:07 30.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь