A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Новини

Вітаємо з днем народження депутата Уманської районної ради Наталію СИРОТЮК

Керівництво та депутатський корпус Уманської районної ради восьмого скликання щиро вітають свою поважну колегу – депутата СИРОТЮК Наталію Миколаївну, члена постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, етики, місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, забезпечення законності та правопорядку – з нагоди Дня народження!

08:49 31.01.2021

Вітаємо з Днем народження Почесного громадянина Уманського району та Черкащини Миколу ГОРДІЯ

Керівництво та депутатський корпус Уманської районної ради восьмого скликання щиро вітають Почесного громадянина Уманського району та Черкащини, заслуженого працівника сільського господарства України, володаря відзнак «За заслуги перед Уманщиною» та «За заслуги перед Черкащиною», депутата Уманської районної ради семи скликань, директора ПОСП «Уманський тепличний комбінат» ГОРДІЯ Миколу Васильовича з нагоди Дня народження.

11:24 29.01.2021

В Україні визначать чіткі правила вирішення питань адмінтерустрою. Уряд схвалив проєкт закону

В Україні законодавчо визначать чіткі правила вирішення питань адмінтерустрою - основні засади адміністративно-територіального устрою, порядок утворення, ліквідації, встановлення і зміни меж адміністративно-територіальних одиниць та населених пунктів.

11:51 28.01.2021

«В області зареєстрували 35 випадків повторного інфікування Covid-19», – Людмила Кравченко

Від ускладнень коронавірусної інфекції помер 521 хворий. З початку року – 122 людини.  Серед медичних працівників – 17 осіб. Про це повідомила начальниця Черкаського обласного лабораторного центру Людмила Кравченко.

16:12 27.01.2021

Верховна Рада ухвалила закон про референдум у другому читанні та в цілому

26 січня 2021 року Верховна Рада 255 голосами «за» ухвалила проєкт закону «Про народовладдя через всеукраїнський референдум» №3612 у другому читанні і в цілому. За результатами голосування, більшість правок, на яких автори наполягали, була відхилена. Законопроєкт розробляли за участю незалежних експертів і представників громадянського суспільства.

16:57 26.01.2021

Жителям України штрафи й пеня за невчасно сплачені газ або тепло за січень нараховуватися не будуть

Україна перейшла до відкритих ринків електроенергії та газу, коли ціна на продукт, зокрема для населення, формується на ринку. Про це зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль 25 січня 2021 року в ефірі програми «Свобода слова».

14:52 26.01.2021

22 січня - День Соборності України

У цей день 102 роки тому було проголошено Акт Злуки, який об’єднав Українську Народну Республіку та Західноукраїнську Народну Республіку в єдину державу. Ця подія відіграла важливу роль в українському державотворенні та посідає особливе місце на сторінках історії нашої країни. Офіційно в Україні свято встановлено Указом Президента України «Про День соборності України» від 21 січня 1999 року №42/99.

15:48 22.01.2021

Соборна. Неподільна. Що відомо про 22 січня з історичних хронік

22 січня у день проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки Україна щороку відзначає День Соборності. Акт Злуки увінчав соборницькі прагнення українців обох частин України – Наддніпрянщини та Наддністрянщини – щонайменше з середини XIX століття.

12:17 21.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь