A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Новини

Реорганізація органів місцевої влади після утворення нових районів: Мінрегіон розробив законопроект

Мінрегіон із залученням експертів розробив проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впорядкування окремих питань діяльності та організації органів державної влади, органів місцевого самоврядування у зв’язку із утворенням (ліквідацією) районів» (ЗАВАНТАЖИТИ текст законопроекту).

10:03 03.06.2020

Вітаємо з днем народження депутата Уманської районної ради Петра Карачуна

Керівництво та депутатський корпус Уманської районної ради сьомого скликання щиро вітають свого поважного колегу – депутата КАРАЧУНА Петра Володимировича, члена президії районної ради, голову депутатської фракції від районної організації Аграрної партії України та члена постійної комісії з питань бюджету, фінансів та комунальної власності - з нагоди Дня народження!

08:34 03.06.2020

Оксана Супрунець провела зустріч з питань фінансування Дубівської амбулаторії

  Сьогодні, 02 червня 2020 року, голова районної ради Оксана Супрунець провела робочу зустріч з  директором КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Олександром Новаківським , депутатами районної ради, сільгоспвиробниками та сільськими головами таких населених пунктів; с. Дубова, с. Рогова, с. Вільшанка, с. Коржовий Кут, с. Коржова, с. Вільшана Слобідка, с. Острівець.

15:59 02.06.2020

Дітей учасників бойових дій з Уманщини привітали з Днем захисту дітей

Щороку у перший день літа – 1 червня – у всьому світі відзначають Міжнародний день захисту дітей. Саме у цей особливий день так важливо, щоб кожна дитина була усміхненою, радісною та щасливою. Особлива увага в день захисту дітей – дітям тих людей, які захищають всю Україну.

14:55 01.06.2020

1 червня – Міжнародний день захисту дітей

Щорічно 1 червня в Україні та по всьому світу вже сімдесят років поспіль відзначається Міжнародний день захисту дітей, завдання якого - привернути увагу до захисту прав дитини. Це прекрасне свято радості, сонця та надії, день, який утверджує віру в краще майбутнє, у завтрашній день.

10:13 01.06.2020

З 1 червня в Україні настає новий етап пом’якшення карантину ,- МОЗ.

З 1 червня в Україні буде дозволена робота басейнів і спортзалів; відвідування освітніх занять у групах не більше 10 людей (наприклад, розпочнуть роботу автошколи); а також буде відновлено рух залізничного транспорту і міжобласних перевезень автотранспортом. Скасування обмежень можливе лише у тих регіонах, де це дозволятиме епідемічна ситуація.

09:58 01.06.2020

Вітаємо з днем народження депутатів Уманської районної ради Віктора Музику та Юрія Степанюка!

Керівництво та депутатський корпус Уманської районної ради сьомого скликання щиро вітають своїх поважних колег – депутатів МУЗИКУ Віктора Миколайовича та СТЕПАНЮКА Юрія Анатолійовича, членів постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, етики, місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, забезпечення законності та правопорядку - з нагоди Дня народження!

12:04 30.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь