A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

1 червня – Міжнародний день захисту дітей

Дата: 01.06.2020 10:13
Кількість переглядів: 652

Щорічно 1 червня в Україні та по всьому світу вже сімдесят років поспіль відзначається Міжнародний день захисту дітей, завдання якого - привернути увагу до захисту прав дитини. Це прекрасне свято радості, сонця та надії, день, який утверджує віру в краще майбутнє, у завтрашній день.

 

Адже саме в дітях батьки бачать продовження свого роду, розвиток та становлення власних талантів,  здійснення своїх мрій і сподівань на краще. У дітях концентрується впевненість у розвиток та процвітання й самої держави. Адже за нинішніми юними та малими завтрашній день, коли вони візьмуть на себе відповідальність за життя усієї країни.

Саме від того, які зусилля прикладаємо сьогодні ми, дорослі, щоб нинішні малюки почувалися безпечно та щасливо, залежить, що вони  робитимуть, ставши  до  керівництва держави.

Тож нинішній день  – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли здоровими, щасливими і в майбутньому стали гідними громадянами своєї країни і, звичайно, хорошими людьми.

Щиро дякую усім, хто обрав своїм професійним обов’язком захист прав дитини, хто не просто виконує цей обов’язок, а служить дітям. Дякую учителям, вихователям, соціальним працівникам, усім, хто вкладає душу і серце у виховання підростаючого покоління, хто піклується про дітей, які залишилися без батьківської опіки та ласки. Ваша праця – неймовірна та надзвичайно важлива.

Бажаю усім діткам Уманщини міцного здоров’я, щасливого дитинства, успіхів у навчанні і веселого літнього відпочинку! Наснаги і мудрості батькам, педагогам, вихователям.

Даймо любов і турботу всім дітям, адже чужих дітей не буває.

Голова Уманської районної ради           Оксана Супрунець 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь