A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Новини

Як підприємцю без найманих працівників отримати допомогу по частковому безробіттю

Допомога по частковому безробіттю на період карантину може виплачуватися  фізичним особам-підприємцям, які не мають найманих працівників, але є застрахованими особами, тобто сплачували єдиний соціальний внесок.

11:43 10.06.2020

Мінрегіон оприлюднив проекти майбутніх районів в Україні. Ще можливі зміни.

Проект формату майбутніх районів – їхню кількість та склад по кожній області і АР Крим – Мінрегіон направив на погодження до центральних органів виконавчої влади, облдержадміністрацій та асоціацій органів місцевого самоврядування. Про це повідомили у Міністерстві розвитку громад та територій.

10:37 09.06.2020

Журналісти Уманщини приймали вітання напередодні професійного свята

В Україні традиційно 6 червня відзначається професійне свято всіх українських журналістів, кореспондентів і репортерів. Це свято було започатковане за ініціативи І Всеукраїнського з’їзду редакторів газет і журналів у 1994 році і встановлено Указом Президента України, в якому вказано, що День журналіста щорічно відзначається в день вступу Спілки журналістів України до Міжнародної федерації журналістів, а саме 6 червня 1992 року.

15:48 05.06.2020

5 червня – Всесвітній день охорони навколишнього середовища

«Або ми покінчимо із забрудненням, або воно покінчить із нами» – такі слова звучали у зверненні до генерального секретаря ООН, підписаному 2200 діячами науки й куль­тури з 23 країн світу. У травні 1971 року екологічно стур­бована спільнота почала свою безпрецедентну боротьбу із забрудненням навколишнього природного середовища.

11:45 05.06.2020

Урядом схвалено рішення щодо обліку трудової діяльності працівника в електронній формі

На засіданні Уряду, 3 червня 2020 року, схвалено проект Закону України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обліку трудової діяльності працівника в електронній формі”.

10:07 05.06.2020

Нацбанк ввів в обіг десятигривневу монету

Національний банк України ввів в обіг монети номіналом 10 гривень. Від 3 червня обігові 10-гривневі монети є дійсним платіжним засобом на території України. Ними можна вільно розрахуватися в торговельній мережі або здійснювати операції в банках. Вони поступово замінять у обігу банкноти номіналом 10 гривень.

11:23 03.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь