A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Зустріч Оксани Супрунець із лідерами учнівського самоврядування Уманщини

Дата: 06.12.2019 17:33
Кількість переглядів: 512

5 грудня 2019 року, напередодні Дня місцевого самоврядування, відбулася зустріч голови Уманської районної ради Оксани Супрунець із лідерами учнівського самоврядування Уманщини.

На зустріч зібралися старшокласники з Родниківської, Бабанської, Іванівської, Полянецької, Сушківської, Дмитрушківської, Старобабанівської, Ладижинської, Колодистенської загальноосвітніх шкіл та Косенівського, Доброводівського, Дубівського, Шаринського, Юрківського, Краснопілького, Собківського НВК, а також педагоги-організатори.

Захід розпочався з екскурсії Уманською районною радою. Оксана Супрунець коротко ознайомила зі структурою районної ради та діяльністю депутатського корпусу ради.

Далі зустріч продовжилась у залі засідань Будинку рад. Тема обговорення: «Діяльність ліги старшокласників району й реалізація спільних проектів навчальних закладів та громад».

Учні презентували загалу власні соціальні проекти, участь в міжнародних проектах, а також обговорювали актуальні питання розвитку сільських територій.

Найбільше присутніх зацікавили проект учнів Косенівського НВК про створення в рідному селі парку «Мала Софіївка» та учнів Родниківської школи (команда «Modern Kids»), які презентували свій проект «Красиве село – це мрія, втілимо її разом».  

Оксана Супрунець подякувала лідерам за небайдужість, активність, наполегливість. Підкреслила, що кожен проект повинен бути спрямований не тільки на їх власну самореалізацію, а також на реалізацію важливих для територіальної громади ініціатив.

За відгуками присутніх на заході, це була змістовна і цікава зустріч, яка надала учням можливість обміну досвідом соціального проектування, обговорення актуальних напрямів реформ та отримання відповідей на власні запитання.

Підготувала Дана Гайда


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь