A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

На Уманщині активно допомагають поліції

Дата: 06.04.2020 17:29
Кількість переглядів: 1133

У час активного поширення коронавірусної інфекції вкрай важлива допомога працівникам поліції, які слідкують за безпекою та порядком у районі. Вони несуть службу на вулицях, блокпостах та у громадських місцях, стали живим бар’єром на шляху коронавірусу.

Нещодавно працівники районного відділення поліції отримали партію захисних засобів, придбання яких стало можливим завдяки Миколі Гордію,  Почесному громадянину Уманського району. Зокрема, це антисептичні засоби для шкіри та поверхонь, плащі, захисні окуляри, вологі серветки та інше.

Крім того, у забезпеченні багаторазовими захисними масками та гумовими рукавичками охоронцям правопорядку Уманщини сприяли депутати Уманської районної ради Борис Пахолюк (СТОВ «Дружба») та Петро Карачун (ТОВ «Аграрій-СВПП»), а також депутати Паланської ОТГ Володимир Куліков (ТОВ «Умань-Агро») та Олександр Мордач (ТОВ «Агроплант»).

Загалом засобів захисту було закуплено на суму близько 20 тис.грн.

«Об’єднавши зусилля і можливості, допомагаємо захистити тих, хто захищає населення Уманщини, зможемо зарадити біді та зупинити поширення небезпечної хвороби», – наголосила голова Уманської районної ради, передаючи засоби захисту т.в.о. начальника Уманського РВП Максиму Мазану.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь