A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Освітяни району відзначили своє професійне свято

Дата: 02.10.2019 17:06
Кількість переглядів: 529

Щорічно в першу неділю жовтня всі освітяни відзначають своє професійне свято – День працівників освіти. Напередодні в кожному куточку країни проходять урочисті святкування з цієї нагоди. Не став винятком і Уманський район.

1 жовтня 2019 року у стінах Уманського національного університету садівництва на свято зібралася чимала когорта працівників освіти району та представників районних установ і організацій. Привітати освітян з їхнім професійним святом завітали голова районної ради Оксана Супрунець та перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Жорницький.

Звертаючись до присутніх Оксана Супрунець зазначила: «Щорічно ми відзначаємо свято тих, кому особливо вдячні за мудрість, душевну теплоту і щедрість. Саме ви, педагоги, учителі, вихователі, наставники, терпляче й уміло відкриваєте юним світ знань, навчаєте жити за принципом добра і совісті, допомагаєте знайти своє місце в житті. Шановні педагоги, дякую вам за вашу натхненну, самовіддану й невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, адже саме ви знаходите в тих маленьких дітках, які вперше переступають поріг вашої школи, майбутніх академіків, гарних музикантів, різних митців, науковців». 

У рамках святкування районні посадовці виконали приємні місії – за багаторічну педагогічну працю, вагомі успіхи у справі навчання й виховання дітей, молоді та з нагоди професійного свята Дня працівників освіти від районної ради та райдержадміністрації кращих педагогів району було нагороджено почесними грамотами. Учителів району також  відмічено грамотами начальника відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Бориса Бондаря. З привітальними словами  виступив голова профспілки працівників освіти району Анатолій Петриченко, який не забуває про ветеранів педагогічної праці. Сповнені тепла та вдячності слова вчителям за їх вихованців висловила і ректор університету Олена Непочатенко

Урочистості завершилися  святковим концертом.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь