A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Вітання голови районної ради Віталія Олійника з Днем Незалежності України

Дата: 24.08.2021 08:41
Кількість переглядів: 293

У день головного державного свята нашої країни маю велику честь від імені депутатського корпусу Уманської районної ради щиро й сердечно привітати всіх вас, шановні жителі новоутвореного Уманського району,  із 30-ю річницею державної незалежності України.

Шлях до цього вікопомного дня, 24 серпня 1991 року, окроплений кров’ю мільйонів українців. У величі свята поєднано дух великої історії і нашу спільну віру в переможне, справедливе та достойне майбутнє.

Безумовно, громади Уманського краю за час новітньої доби української державності здолали непростий шлях перетворень, уславлений малими та великими подіями, трудовими досягненнями людей.

Висловлюю слова вдячності усім, хто працею рук і силою розуму створював в Уманському районі нові форми сільськогосподарських підприємств, розвивав інфраструктуру, реалізовував інноваційні проекти в аграрному секторі, розбудовував сільські території, впроваджував новітні технології в закладах освіти, охорони здоров’я, культури.

Низько схиляю голову перед подвигом наших Героїв, які віддали найцінніше – своє життя заради миру в нашій країні. Доземний уклін усім нашим землякам, які й нині зі зброєю в руках стоять на передовій і виборюють мир та спокій для кожного з нас.

Нехай синьо-жовний стяг завжди гордо майорить над Україною та буде надійним оберегом у всіх наших починаннях на благо рідної землі!

Від щирого серця бажаю всім вам міцного здоров’я, родинного щастя, миру, добра, щедрої долі, нових вагомих трудових звершень.

Слава Україні!

Голова Уманської районної ради             Віталій Олійник


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь