A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Привітання голови Уманської районної ради Віталія Олійника з Днем Національної поліції України!

Дата: 02.07.2021 15:35
Кількість переглядів: 753

Шановні працівники поліції! Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем Національної поліції України, яке щорічно відзначається 4 липня!

Поліцейський – це людина, яка взяла на себе відповідальність за безпеку інших людей. Від вас залежить життя і здоров’я людей, їх права та свободи, ведення боротьби із злочинністю, забезпечення громадської безпеки.

Сьогодні Ви з честю виконуєте свій службовий обов’язок, охороняєте життя та спокій мешканців Уманського району, які вірять, що у виконанні своїх обов’язків представники поліції будуть справедливі, відкриті для громадян та нетерпимі до проявів корупції.

Від імені депутатського корпусу Уманської районної ради вітаю усіх, хто працює у цій відповідальній сфері: успіхів вам у щоденній професійній діяльності, міцного здоров’я, родинної злагоди, професійного зросту та Божого благословення.

Пам’ятайте, Ваш головний ресурс - це не зброя, машини, системи стеження, а довіра громад нашого району. Ви стоїте найближче до людей. У своїй роботі потрібно постійно вдосконалюватися і пам’ятати, що головне завдання - це служіння громаді, а громада оцінить вашу працю щирою повагою.

Слава Україні!

З повагою

голова Уманської районної ради   Віталій Олійник


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь