A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Члени депутатських комісій погодили проєкти рішень, що розглядатимуться на позачерговій сесії районної ради

Дата: 01.07.2021 09:50
Кількість переглядів: 250

Сьогодні, 1 липня 2021 року, заступник голови постійної комісії районної ради з питань освіти, культури, спорту, туризму та засобів масової інформації Оксана Берднікова провела її засідання. У роботі комісії взяв участь голова Уманської районної ради Віталій Олійник.

До порядку денного комісії було внесено питання про схвалення Угоди про співпрацю між Уманською районною радою Черкаської області та Муніципалітетом району Купишкіс (Литовська Республіка). У ході засідання було відзначено, що в рамках реалізації Програми розвитку міжнародного співробітництва та міжрегіональної співпраці Уманського району на 2021-2025 роки започатковується співпраця з регіонами дванадцяти країн, зокрема з районом Купишкіс Паневезького повіту Литовської Республіки.

«За пропозицією литовської сторони 28 травня нинішнього року відбулася відеозустріч з мером районного муніципалітету Купишкіс Дайнюсом Бардаускасом та відповідними працівниками муніципалітету. Наші литовські партнери виявили бажання співпрацювати з нами та запропонували укласти Угоду про співробітництво. Зі свого боку, Купишкіська районна муніципальна рада 28 червня 2021 року вже схвалила таку Угоду й надіслала нам копію відповідного рішення», - відзначив голова Уманської районної ради Віталій Олійник.

За результатами обговорення, члени комісії погодили проєкт відповідного рішення та рекомендували його до розгляду на позачерговій сесії районної ради.

Цього ж дня відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань агропромислового комплексу, підприємництва та регулювання земельних відносин, екології, ліквідації надзвичайних ситуацій, охорони навколишнього природного середовища, яке провів заступник голови цієї комісії Іван Родіонов. Депутати погодили проєкт землеустрою щодо встановлення меж адміністративно-територіальних утворень сіл Чорна Кам’янка та Юрпіль Іваньківської сільської ради Уманського району Черкаської області загальною площею 686,69 га із них: село Чорна Кам’янка - 544,0868 га та село Юрпіль - 142,6032 га.

Вчора також засідала постійна комісія районної ради з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення, яка розглянула й підтримала звернення депутатів районної ради щодо будівництва амбулаторій загальної практики сімейної медицини на території Уманського району.

Виконавчий апарат районної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь