A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Депутати на комісії погодили низку проектів рішень, що виносяться на чергову сесію

Дата: 16.03.2021 16:54
Кількість переглядів: 462

Сьогодні, 16 березня 2021 року, відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань  регламенту, депутатської діяльності, етики, місцевого самоврядування, адміністративно-територіального устрою, забезпечення законності та правопорядку під головуванням Тетяни Мельник.

Спочатку члени комісії заслухали інформацію начальника Уманського районного управління поліції  Головного Управління Національної поліції в Черкаській області про стан законності, боротьби зі злочинністю, охорони публічного порядку та результати діяльності на території Уманського району. Депутати дану інформацію взяли до відома та рекомендували продовжити виконання спільних скоординованих невідкладних дій органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та правоохоронних і контролюючих органів щодо охорони публічного порядку та посилення боротьби зі злочинністю.

Далі депутати розглянули проєкти таких програм: Програми підвищення ефективності забезпечення громадського порядку та безпеки в судах, органах та установах системи правосуддя Уманського району на 2021-2025 роки; Програми виготовлення містобудівної та земельної документації території Уманського району на 2021-2022 роки та Програми розвитку міжнародного співробітництва та міжрегіональної співпраці Уманського району на 2021-2025 роки.

Також члени комісії погодили проекти рішень «Про затвердження Положення про помічника-консультанта депутата Уманської районної  ради» та «Про Почесну грамоту Уманської районної ради».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь