A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Депутати працювали в комісіях

Дата: 20.02.2019 16:45
Кількість переглядів: 723

20 лютого 2019 року відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань бюджету, фінансів та комунальної власності, яку провів її голова Ярослав Скус.

Начальник фінансового управління районної державної адміністрації Микола Івасюк прозвітувався перед депутатами про виконання районного бюджету за 2018 рік.

До розгляду депутатам було запропоновано програму розвитку дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, пов’язаних з будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг загального користування державного значення, які проходять територією Уманського району на 2019-2022 роки та внесення змін до Програми розвитку дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, пов’язаних з будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг загального користування місцевого значення по Уманському району на 2019 рік.

Також, депутати розглянули ряд питань гуманітарного характеру, а саме:

  1. Припинення   відокремленого підрозділу юридичної особи Гродзевської філії Бабанської загальноосвітньої школи І - ІІІ ступенів Уманської районної ради Черкаської області.
  2. Створення   Гродзевської філії Дмитрушківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Уманської районної ради Черкаської області.
  3. Передачу бібліотечного фонду  в комунальну власність  Паланської  об’єднаної територіальної громади.

Цього дня відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань соціально-економічного розвитку та регуляторної політики.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь