A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Уманщина в жалобі: відійшов у Вічність Почесний громадянин Уманського району Василь Чекаленко

Дата: 11.01.2020 16:35
Кількість переглядів: 5657

Сьогодні, 11 січня 2020 року, зупинилося серце справжнього патріота Уманщини, знаного громадсько-політичного діяча, Почесного громадянина Уманського району, депутата Уманської районної ради 5-х скликань, заслуженого працівника сільського господарства України Василя Чекаленка.

Василь Іванович був доброю та щирою людиною, любив рідну землю та шанував працю людей, які на ній працюють. Він умів жити достойно, турбувався про інших більше, ніж про себе.

З діда-прадіда – корінний берестівчанин, він зумів завдяки батькам і власному розуму, наполегливості, вмінню знаходити достойний вихід з будь-яких життєвих складностей вирости у талановитого аграрія, авторитетного організатора й новатора сільськогосподарського виробництва, вправного господаря, мудрого керівника ТОВ «Берестівець».

Саме завдяки Василю Івановичу село Берестівець визнане одним із кращих в Україні, люди, які тут мешкають, мають роботу, соціальні допомоги, інфраструктуру та захищеність.

У ці скорботні дні голова Уманської районної ради Оксана Супрунець, увесь депутатський корпус, виконавчий апарат з глибоким сумом висловлюють щирі співчуття рідним і близьким покійного та поділяють щемливе відчуття тяжкої, непоправної втрати.

Добрий та світлий спомин про Василя Івановича Чекаленка назавжди залишиться у вдячній пам’яті всіх, хто його знав, любив і шанував.

Вічна пам’ять покійному та Царство Небесне.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь