A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Відбувся Всеукраїнський фестиваль фронтових пісень «Пісні народжені в АТО»

Дата: 20.03.2018 16:23
Кількість переглядів: 782

17 березня в міському Будинку культури відбувся ІІ Всеукраїнський фестиваль фронтових пісень «Пісні, народжені в АТО», присвячений воїнам, які виборюють волю та незалежність нашої держави на сході України, та Дню українського добровольця, який відзначається на державному рівні 14 березня.

Автори пісень - українські воїни та волонтери, які завітали на концерт з різних куточків України, а дехто - прямо з передової, бійці десантно-штурмових, механізованих, добровольчих бригад та батальйонів.

Учасників фестивалю вітав заступник голови районної ради Петро Бабкін та вручив грамоти і подяки районної ради та райдержадміністрації за героїзм та мужність, проявлені при захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України в районах проведення антитерористичної операції, військово-патріотичне виховання молоді та з нагоди Дня українського добровольця.

Завжди велику підтримку учасникам антитерористичної операції надає депутатський корпус Уманської районної ради та Паланської ОТГ. Зокрема, спонсорську підтримку у проведенні фестивалю надали: Микола Гордій, Володимир Осадчий, Василь Чекаленко, Володимир Мальченко, Юрій Притула, Сергій Войченко, Ярослав Скус, Петро Карачун,  Анатолій Матерянський, Олександр Мордач, Борис Пахолюк, Анатолій Кисіль, Любов Кобець, Іван Любченко.  Директор ТОВ «Полянецьке» Сергій Усик та голова ФГ «Оберіг» Галина Яровенко.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь