A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

В Аполянці проведено загальні збори громадян

Дата: 12.03.2019 16:19
Кількість переглядів: 579

12 березня 2019 року відбулися загальні збори громадян села Аполянка. Участь в сходці села взяли голова районної ради Оксана Супрунець, голова районної державної адміністрації Євгеній Данченко, депутат районної ради Володимир Мальченко та ін.

Розпочинаючи зібрання сільський голова села Аполянка Петро Філіпенко прозвітувався перед громадою про проведену роботу за рік. Петро Андрійович відзначив, що протягом поточного року в населеному пункті за рахунок коштів сільського бюджету було здійснено реконструкцію вуличного освітлення протяжністю 1,5 км. на що витрачено 130 тис. грн. Значні роботи було здійснено в ДНЗ – це замінено двері, оновлено меблі та встановлено плазмовий телевізор.  В поточному році було підключено швидкісний інтеренет до ФАПу, за рахунок коштів державної субвенції та співфінансуванню сільської ради встановлено дитячий майданчик. Ще одним значним досягненням є виготовлення проектно-кошторисної документації на водогін.

На сьогоднішній день проблемним питанням населеного пункту залишається ремонт аварійного містка між Аполянкою та Доброводами та відновлення відділення поштового зв’язку.

Завдяки тісній співпраці сільської ради та ТОВ «Прометей», яке очолює депутат районної ради Володимир Мальченко в населеному пункті здійснено чимало значних робіт. Володимир Петрович завжди надає посильну допомогу в вирішенні нагальних проблем населеного пункту.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь