A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Жнивують депутати-аграрії. ПП «Орієнтир-Агро-Б»

Дата: 23.07.2019 16:09
Кількість переглядів: 710

Днями голова Уманської районної ради Оксана Супрунець з робочою поїздкою відвідала приватне підприємство «Орієнтир-Агро-Б». Його засновником та головою наглядової ради є депутат Уманської районної ради 4-х скликань Василь Бойко. Разом із батьком в аграрному бізнесі працюють і його сини: Руслан Бойко, депутат Уманської районної ради 7-го скликання, та Богдан Бойко, голова цього підприємства.

Оксана Анатоліївна ознайомилась із господарською діяльністю сільгосппідприємства, поспілкувалась з його працівниками й поцікавилась станом жнивної кампанії. Також голова районної ради висловила вдячність керівникам цього родинного бізнесу за підтримку гуманітарних та соціальних проектів, що реалізовуються на Уманщині за ініціативи районної ради.

Зі свого боку Іванівський сільський голова Григорій Рудий наголосив, що керівники ПП «Орієнтир-Агро-Б» дбають не лише про розвиток агропромислового комплексу на території сіл Іванівка та Яроватка, що об’єднані в одну сільську раду, а також всіляко допомагають громаді щодо розвитку соціальної сфери, благоустрою сільських територій, утверджують розвиток спорту серед молоді.

Довідково

23 липня 2019 року знаний на Уманщині аграрій Василь Бойко зустрічає свій 70-річний ювілей.

Керівництво та депутатський корпус Уманської районної ради сьомого скликання щиро вітають Василя Кириловича з його гарною життєвою датою та бажають шановному ювіляру міцного здоров’я, Божої ласки, поваги та шани людської, нових успіхів та здобутків у житті та праці на благо Уманського району, на славу України!

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь