A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

На Уманщині продовжується робота по пошуку шляхів розвитку малого підприємництва та зеленого туризму

Дата: 30.11.2018 16:04
Кількість переглядів: 1308

Уманська районна рада спільно з Уманським державним педагогічним університетом ім. Павла Тичини продовжує співпрацю в напрямку пошуку шляхів розвитку зеленого туризму на Уманщині.

30 листопада відбувся другий семінар-тренінг по написанню бізнес-планів. Участь у якому взяли: голова районної ради Оксана Супрунець, сільські, селищні голови, представники місцевого бізнесу, громадськості, власники агросадиб, майстри народних ремесел та зацікавлені мешканці сіл Уманського району та міста Умань.

Ініціатором даного проекту є голова Уманської районної ради Оксана Супрунець. Звертаючись до присутніх Оксана Анатоліївна відзначила, що сільський зелений туризм як форма малого підприємництва надасть можливість певною мірою вирішити проблему зайнятості сільського населення, покращити його добробут, повніше використати природний та історико-культурний потенціал сільської місцевості. Справа розвитку сільського відпочинку має реальну державну перспективу і сприяє поліпшенню соціально-економічної ситуації сільської місцевості.

З основними методиками по складанню успішних бізнес-проектів учасників тренінгу ознайомила завідувач кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом, доцент Світлана Подзігун.

Цього дня на семінарі акцентувалася увага й на тому, що започатковуючи власну справу люди зіштовхуються з багатьма труднощами, про те, як бути стресостійким та мотивувати себе стати успішним бізнес-менеджером розповіла доцент кафедри маркетингу, менеджменту та управління бізнесом Інна Король.

Серед учасників семінару були власники туристичних об’єктів, які сьогодні функціонують в селах Уманського району, які розповіли історію свого успіху та власне бачення щодо подальшого розвитку туризму на Уманщині.

Зокрема, всі учасники семінару мали нагоду висловити власні ідеї щодо розвитку сільського зеленого туризму та отримати методичні рекомендації щоб бізнес-ідея була успішною.

Підсумовуючи тренінг голова районної ради відзначила, що робота в цьому напрямку буде продовжуватись і проведення таких заходів стане систематичним, що надасть можливість розвивати та розширювати бізнес діючим підприємцям та допоможе виробити бізнес-ідею людям, які планують займатися підприємницькою діяльністю в сільській місцевості.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь