A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Оксана Супрунець вручила відзнаки переможцям образотворчого конкурсу «Що для мене Україна?»

Дата: 01.09.2020 15:21
Кількість переглядів: 898

Сьогодні, 1 вересня 2020 року, голова районної ради Оксана Супрунець вручила від імені депутатського корпусу районної ради дипломи та грошові премії переможцям районного образотворчого конкурсу «Що для мене Україна?». Цей конкурс був оголошений напередодні відзначення 29-ї річниці незалежності України за ініціативи Уманської районної ради. 

Спочатку Оксана Анатоліївна відвідала Доброводівський навчально-виховний комплекс й вручила учениці 7 класу Вероніці Пентій диплом та грошову премію за здобуте перше місце в образотворчому конкурсі. Вероніка - вихованка комунального закладу «Центр дитячої та юнацької творчості» Уманської районної ради, керівник студії образотворчого мистецтва Ірина Вовнянко.

Опісля, голова районної ради Оксана Супрунець побувала в Танському навчально-виховному комплексі, де вручила учениці 8 класу Єлизаветі Гончар диплом та грошову премію за здобуте третє місце в образотворчому конкурсі. Єлизавета також є вихованкою комунального закладу «Центр дитячої та юнацької творчості» Уманської районної ради, керівник студії образотворчого мистецтва Ірина Вовнянко.

Цього ж дня Оксана Анатоліївна вручила Подяку районної ради директору Танського навчально-виховного комплексу Оксані Зозулі за високий професіоналізм, та активну життєву позицію та значний особистий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь