A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Дитячий акробатичний колектив «Весела дітвора» відзначив свій 30 рік народження.

Дата: 30.09.2019 15:20
Кількість переглядів: 483

  Голова Уманської районної ради Оксана Супрунець відвідала захід з нагоди 30-ї річниці створення колективу «Весела дітвора».

 Вони підкорили сцену області та держави, їх зустрічають оваціями на міжнародних турнірах. Не злічити сьогодні грамот, кубків та медалей привезених із найрізноманітніших конкурсів та фестивалів – всі ці досягнення на рахунку акробатичного колективу «Весела дітвора».

Сьогодні акробатичний колектив «Весела дітвора» є однією із візитних карток нашого району. Без акробатів у яскравому сценічному вбранні не обходиться жодне районне свято, навпаки їх виступу з нетерпінням чекають глядачі.

За всіма цими досягненнями стоять роки клопіткої, щоденної праці, багатогодинних тренувань.  Наполегливості та старанності цих дітей може позаздрити будь-який дорослий. Керівником та засновником колективу є Наталія Володимирівна Роговенко. Разом з дітьми, вона кожного року намагається реалізувати щось нове, відшукати нові підходи до глядача та в черговий раз здивувати. На святі вона була нагородження грамотою районної ради за багаторічну наполегливу працю, високі творчі досягнення, професіоналізм, цілеспрамованність та вагомий особистий внесок в естетичне виховання підростаючого покоління. Під час свята в залі звучали слова подяки і від колишніх вихованців, хто раніше займався у цьому колективі. Всі хто спостерігав за виступом колективу на сцені, гостро переживали і були зачарованні, адже діти   виконували   настільки складні акробатичні підтримки, що не відреагувати на це було неможливо. Гарний настрій та позитивні емоції панували серед гостей свята. То ж не зупиняйтеся на досягнутому, яскравих вражень,  нових творчих перемог!

 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь