A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Серед першочергових регіональних проектів – відновлення національної дороги на Умань, – очільник області

Дата: 11.03.2019 15:17
Кількість переглядів: 503

Відновлення національної автомобільної дороги державного значення Н-16 Золотоноша – Черкаси – Сміла – Умань (200 км) – у переліку основних регіональних проектів, які втілять в області. Ця траса з’єднує 5 районів Черкащини, а користуються нею мешканці з 12-ти. Про ці та інші «дорожні» ремонти розповів голова облдержадміністрації під час виступу на засіданні Ради регіонального розвитку черкащини за участі Президента України.

– Також ми плануємо відновити 2 автодороги: М-05 Київ – Одеса та H-08 Бориспіль – Дніпро – Запоріжжя, які проходять через Черкаську область, – наголосив Олександр Вельбівець. – Тож цього року ми відремонтуємо 260 км автомобільних доріг загального користування місцевого значення та 144 тисячі квадратних метрів вулиць і доріг комунальної власності.

Водночас, серед масштабних проектів – відновлення аеропорту в Черкасах, наголосив Олександр Іванович. його відновлення стане ще однією перевагою Черкащини для інвесторів та туристів.

– У перспективному плані ми поставили собі завдання модернізувати Міжнародний аеропорт в Черкасах і вже розпочали відновлювальні роботи злітно-посадкової смуги, – констатував посадовець. – Ставимо собі за мету, що в рамках терміну реалізації плану ми запустимо наш аеропорт, що значно підвищить інвестиційну привабливість нашої області.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь