A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

«Час діяти: Екодовкілля – в громади»

Дата: 24.06.2019 14:41
Кількість переглядів: 526

Ліплявська громада взяла участь у конкурсі «Час діяти: Екодовкілля – в громади» від БО «БФ «Урожай-громаді» за підтримки ТОВ «НВФ «Урожай» та виграла два грантові проекти, якими залучила в громаду 100 тисяч гривень допомоги.

Так, заплановано реалізувати проект «Клумба-лабіринт» для активного відпочинку учнів та працівників комунального закладу «Ліплявський НВК І-ІІІ ступенів» на території Ліплявського НВК, у межах якого буде облаштовано зелений лабіринт із декоративних насаджень та місця для відпочинку.

Завдяки реалізації проекту «Встановлення на території Келебердянського НВК сонячного дерева для підзарядки девайсів за рахунок сонячної енергії в цілях популяризації екологічно чистих відновлюваних джерел енергії та популяризації садово-паркового мистецтва навчального закладу» при Келебердянському НВК буде встановлено екологічно чисте джерело енергії – «сонячне дерево», яке надасть можливість підзаряжати гаджети. Тож реалізація цього проекту дозволить наочно продемонструвати користь від відновлюваних джерел енергії.

Дані проекти розроблені з метою популяризації екологічно чистого довкілля в громаді, збільшення зелених насаджень, створення місць для активного відпочинку та проведення дозвілля на свіжому повітрі. Реалізація таких екологічних ініціатив дозволить виховувати в дітей екологічну культуру, показувати на практиці користь від збільшення кількості зелених насаджень та переходу на альтернативні джерела енергії.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь