A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Голова районної ради провела особистий прийом громадян

Дата: 13.01.2020 14:18
Кількість переглядів: 338

Сьогодні, 13 січня 2020 року, голова районної ради Оксана Супрунець відповідно до плану своєї роботи провела особистий прийом громадян.

Звернення жителів району стосувалися вчасних розрахунків за оренду земельних паїв за 2019 рік, виділення земельних ділянок учасникам АТО, підвозу дітей із с. Рогова до Перегонівки, інше. Порушені під час прийому громадян питання взяті на контроль та спрямовані у відповідні підрозділи виконавчої і представницької влади для вжиття необхідних заходів. Заявники у визначений термін отримають відповіді про стан вирішення їхніх проблем, за винятком тих, на які надано усні роз’яснення під час прийому.

– Тільки під час безпосереднього спілкування можна почути громадську думку про роботу органів територіальних громад району, вирішити злободенні питання їхньої життєдіяльності, допомогти у вирішенні особистих питань та надати консультативну допомогу жителям Уманщини, – зазначила голова районної ради Оксана Супрунець.

Відповідно до розпорядження голова районної ради Оксана Супрунець проводить особистий прийом громадян  кожного другого і четвертого понеділка місяця (районна рада, приймальня).


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь