A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

В Уманській ЦРЛ - нова техніка для травматологічного відділення

Дата: 29.07.2019 09:34
Кількість переглядів: 533

26 липня 2019 року за участі голови районної ради Оксани Супрунець, голови райдержадміністрації Євгенія Данченка, депутатів районної ради Володимира Мальченка, Сергія Войченка, Бориса Пахолюка, головного лікаря ЦРЛ Інни Добрянської відбулося офіційне вручення нового медичного обладнання травматологічному відділенню. Це - шейверна система, за допомогою якої проводяться артроскопічні оперативні втручання.

Завідуючий травматологічним відділенням, депутат обласної ради Валентин Судакевич відзначив, що за  рік в ЦРЛ проводиться близько півсотні операцій на суглобах. Із новим обладнанням вони стануть ще більш ефективними.

На придбання апарату з районного бюджету виділено 250 тисяч гривень. Депутати районної ради завжди одностайно ухвалюють рішення, що стосуються придбання обладнання для закладів медицини району.

Приємною несподіванкою для всіх присутніх стала інформація Валентина Судакевича про придбання нової параформалінової камери для травматологічного відділення ЦРЛ, що придбана за фінансової підтримки керівника ТОВ «Прометей» Володимира Мальченка.

Головний лікар ЦРЛ Інна Добрянська наголосила, що лікарня активно розвивається як в напрямку  поповнення обладнанням, так і ремонту приміщень. Наразі уже завершено капітальний ремонт даху над терапевтичним відділенням, уже розпочалися роботи з реконструкції зовнішніх електромереж.

Та головний проект цього року – капітальний ремонт приміщення під ангіографічне відділення, що обійдеться в 16-17 млн грн.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь