A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Голова районної ради взяла участь у І Туристичному форумі

Дата: 31.05.2018 17:21
Кількість переглядів: 601

На базі Всеукраїнської аграрної ради 31травня в Умані відбувся І Туристичний форум, організаторами якого є відділ Уманської міської ради з питань туризму «Умань туристична» і Благодійний фонд «Uman Tomorrow».

Участь у форумі  взяла голова районної ради Оксана Супрунець, голова районної державної адміністрації Євгеній Данченко, міський голова Олександр Цебрій,  народні депутати Антон Яценко та Максим Поляков, представники туристичного бізнесу всіх регіонів та студентство.

У програмі заходу були представленні презентації щодо туристичного потенціалу нашого регіону. Серед них: «Туристична інфраструктура Уманщини: проблеми і перспективи» голови БФ «Uman Tomorrow» Олександра Файніна. Керівник фонду поділився проектами створення туристичного кластеру: виготовлення туристичних карток, що містять пакет послуг, використання електрокарів як туристичного транспортного засобу. На форумі презентували свої проекти й інші представники туристичних об’єктів Умані.

Друга частина форуму містила панельну дискусію «Кластер як прогресивна форма розвитку туризму», в ході якої представники різних установ та туристичних асоціацій ділилися своїми пропозиціями та обговорювали питання туристичного бізнесу.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь