A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Голова районної ради здійснила робочий візит до сіл Косенівка та Танське

Дата: 03.07.2020 19:32
Кількість переглядів: 527

3 липня 2020 року голова районної ради Оксана Спрунець здійснила робочу поїздку до Косенівської та Танської сільських рад. Мета такого візиту - ознайомлення зі станом життєдіяльності сільських закладів соціальної сфери та благоустрою населених пунктів.

Під час робочої поїздки було проведенено зустрічі з сільськими головами, депутатами районної та сільських рад, керівниками освітніх закладів.

Обговорювалися питання поліпшення матеріально-технічного стану освітніх закладів, їх підготовки до нового навчального року. Голова районної ради оглянула приміщення та благоустрій території освітніх закладів,  ознайомилась з умовами виховання дітей. Також Оксана Супрунець ознайомилась  і з роботою  ФАПу села Косенівка. 

Під час зустрічі із сільськими головами сіл Косенівка та Танське голова районної ради обговорила питання наповнення місцевого бюджету, реалізації пріоритетних завдань на 2020 рік, проведення першочергових заходів із благоустрою населених пунктів та перспективи соціально-економічного розвитку населених пунктів.

За результатами об’їзду   керівництву органів місцевого самоврядування було звернуто увагу на організацію заходів з метою  покращення благоустрою населених пунктів, зокрема,  очищення узбіч, ліквідації стихійних звалищ, тощо.

Вивчивши реальний стан справ, голова районної ради Оксана Супрунець наголосила на тому, що всі спільні зусилля органів виконавчої влади та місцевого самоврядування повинні бути спрямовані на наповнення бюджету, соціальний захист людей, покращення соціальної інфраструктури, забезпечення належних умов життя населення громад.

 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь