A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

На Уманщині змінюють застарілу систему інтернатного виховання

Дата: 10.06.2019 17:40
Кількість переглядів: 520

Умови життя, наближені до сімейних, затишок і комфорт – сьогодні це головні критерії догляду та виховання дітей, які залишились без батьківського піклування. Відповідна державна програма «Про малі групові будинки» була прийнята урядом та впроваджується зараз в Україні.



 

Сьогодні голова Уманської районної ради Оксана Супрунець та голова районної державної адміністрації Євгеній Данченко відвідали с.Собківка. Саме у цьому населеному пункті триває будівництво першого в області малого групового будинку за кошти державної субвенції для покращення житлових умов посиротілих дітей.

Нині триває активна фаза робіт. Тут будівництво знаходиться на етапі перекриття поверху, вже звели стіни, облаштували фундамент.

 МГБ дасть можливість забезпечити проживання 10 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, на період пошуку для них родини, або до досягнення повноліття, в умовах, наближених до сімейних.

Керівники району ознайомилися з ходом будівництва малого групового будинку та поспілкувалися із забудовниками щодо завершення процесу його спорудження.



 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь