A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Голова районної ради Оксана Супрунець побувала у селах Іванівка та Краснопілка

Дата: 02.07.2020 17:23
Кількість переглядів: 432

З метою вивчення стану справ на місцях, ознайомлення з соціально-економічним розвитком територій та оперативного розв’язання проблемних питань голова районної ради Оксана Супрунець продовжує робочі виїзди у населенні пункти району. Цього разу її маршрут проліг до Іванівської та Краснопільської  сільських рад.

У ході розмови з Іванівським сільським головою Григорієм Рудим обговорили питання благоустрою сіл Іванівка та Яроватка, діяльності закладів соціальної сфери. Разом вони відвідали заклади освіти й ознайомились із станом ремонтних робіт, підготовки до опалювального сезону та до нового 2020/2021 навчального року. За словами директора Іванівської ЗОШ I-III ступенів Олега Оверчука, очолювана ним установа потребує фінансової допомоги для проведення ремонту класної кімнати, де буде розташовано новий комп’ютерний клас. «Сьогодні необхідно створити сучасні умови для здобуття якісної освіти у кожному навчальному закладі району. Ми повинні ревно дбати про навчання і виховання наших дітей. Районна влада докладе максимум зусиль для подолання всіх негараздів, які сьогодні стоять перед школами»,– підсумувала зустріч з освітянами Оксана Супрунець.

У рамках візиту голова районної ради відвідала в Іванівці амбулаторію ЗПСМ, оглянула загальний стан доріг населеного пункту.

Наступним населеним пунктом, де побувала Оксана Анатоліївна -  стало село Краснопілка. У ході зустрічі сільський голова Петро Семенюк інформував про виконану роботу впродовж теперішнього року в напрямку соціально-економічного розвитку населеного пункту: проведені роботи з освітлення сільських вулиць, ремонту дороги по селу, благоустрою села. Під час візиту до Краснопільського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І-ІІ ступенів» голова районної ради ознайомилась із ходом проведення ремонтних робіт. Також Оксана Супрунець ознайомилася з роботою місцевого ФАПу. Завідуюча медичною установою розповіла, що для надання медичних послуг населенню у закладі створено відповідні умови. Заклад забезпечений ліками та препаратами першої необхідності.

Підсумовуючи візит до населених пунктів, голова районної ради зазначила, що на селі повинні створюватися усі належні умови для достойного життя людей. Досягти цього можна лише у співпраці органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та громади в цілому.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь