A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Відбулися загальні збори громадян села Косенівка та Танське

Дата: 19.02.2020 17:13
Кількість переглядів: 548

  19 лютого 2020 року відбулися загальні збори громадян села Косенівка.

Участь у загальних зборах взяли заступник голови районної ради Петро Бабкін, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Жорницький, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, депутат районної ради Людмила Кузьменко, громада села.

Розпочав зібрання сільський голова Олександр Дементьєв, який прозвітувалася перед громадою про проведену роботу за рік Серед проблем, які цього дня було озвучено на загальних зборах громадян були слідуючі: ремонт даху спортивного залу НВК, несплата певною частиною одноосібників податку, потреба у встановленні відеокамер по селу, ремонт приміщення будинку культури, ремонт дорожнього покриття по населеному пункту та благоустрій села і в’їзної частини в населений пункт у зв’язку із відкриттям парку.  

Також цього дня перед громадою звітувалися депутат районної ради Людмила Кузьменко та керівники закладів соціальної сфери села.

Цього ж дня заступник голови районної ради взяв участь у загальних зборів громадян села Танське.На загальних зборах сільський голова Ігор Кифорук відзвітував про проведену роботу за минулий рік. Розповіли про свою роботу керівники закладів соціальної сфери і депутат районної ради Олексій Ковтун. Поряд з цим на сходці були обговорені плани на наступний рік та проблемні питання, зокрема: оновлення спортивно-ігрового майданчика та інвентаря, поліпшення матеріальної бази НВК, ремонт 150 м дороги біля ФАПу та дороги по вулиці Пархоменка, ремонт кладки, що з’єднує лівобережну та правобережну частини села. Жителями населеного пункту внесено пропозицію щодо встановлення ставки земельного податку в розмірі до 1%.

  За результатами розгляду усіх вищезазначених питань прийняті відповідні рішення, що ляжуть в основу роботи сільської влади.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь