A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

В селі Фурманка відбулися загальні збори громадян

Дата: 06.03.2019 17:12
Кількість переглядів: 536

6 березня 2019 року голова районної ради Оксана Супрунець та перший заступник голови районної державної адміністрації Сергій Жорницький взяли участь у загальних зборах громадян села Фурманка.

На сходці села було заслухано звіт сільського голови Галини Ковальчук про виконання програми соціального та економічного розвитку населеного пункту та виконанню сільського бюджету. Галина Василівна повідомила, що протягом поточного року в населеному пункті за рахунок коштів сільського бюджету проведено ремонт Будинку культури на загальну суму 500 тис. грн., здійснено реконструкцію Обеліску Слави (600 тис. грн.), відремонтовано асфальтне покриття по вул. Горького та Пархоменка на суму 2 600 тис.грн., встановлено паркан біля ДНЗ (254 тис. грн.) та облаштовано територію ДНЗ (280 тис.грн.), розпочато будівництво водогону на суму 1 900 тис. грн.

Начальниками структурних підрозділів райдержадміністрації була доведена інформація щодо заключення декларацій з сімейними лікарями та соціального захисту населення.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь