A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Депутати районної ради заслухали звіт Оксани Супрунець про діяльність у 2018 році та ухвалили низку важливих рішень

Дата: 29.11.2018 17:12
Кількість переглядів: 1136

29 листопада 2018 року голова районної ради Оксана Супрунець провела тридцять шосту сесію районної ради. У її роботі взяли участь голова районної державної адміністрації Євгеній Данченко, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, голови місцевих рад усіх рівнів, представники районних закладів та установ, керівники правоохоронних органів, представники місцевих засобів масової інформації.

Присутність 35 депутатів районної ради із 50 забезпечило кворум та успішний розгляд усіх питань порядку денного.

Сесія розпочалась із привітань та відзнак з нагоди прийдешнього свята - Дня  місцевого самоврядування.

Керівники району Оксана Супрунець та Євгеній Данченко вручили почесні грамоти районної ради та райдержадміністрації цілій когорті представників органів місцевого самоврядування.  

Першим питанням порядку денного став звіт голови районної ради Оксани Супрунець про діяльність за період роботи з грудня 2017 року по грудень 2018 року.

«Характеризуючи роботу районної ради, варто зазначити, що представницький орган району працював стабільно й послідовно, забезпечуючи розвиток Уманщини за пріоритетними напрямками, визначеними Стратегією розвитку Уманського району на період до 2020 року, а також розв’язуючи поточні питання життя територіальних громад, не перетворюючись на арену політичного протистояння. Разом із вами ми прагнули організувати роботу так, аби районна рада якомога повніше та ефективніше виконувала свої обов’язки, передбачені чинним законодавством, і головне – компетентно приймала відповідні рішення», – зауважила Оксана Супрунець.

У своєму виступі Оксана Анатоліївна коротко зупинилася на основних аспектах своєї роботи на посаді керівника районної ради та діяльності депутатського корпусу сьомого скликання у 2018 році.

Протягом звітного періоду було скликано 9 сесій районної ради, з них відбулося 3 чергових та 6 позачергових, проведення яких було зумовлено нагальними питаннями сьогодення. Під час сесій розглянуто понад 140 питань, за результатами сесій ухвалено 135 рішень. Депутатським корпусом підтримано 6 звернень до вищестоящих органів влади, прийняття яких було зумовлено нагальними потребами.

За звітний період проведено 40 засідань постійних комісій, загалом комісіями розглянуто понад 170 питань.

Як зазначила у своєму виступі очільник районної ради, протягом звітного періоду на контролі в районній раді перебувало 50 районних цільових програм. Цьогоріч знято з контролю у зв’язку із закінченням терміну дії 4 програми, внесені зміни до 17 програм та затверджено 19 нових програм. Також протягом 2018 року було заслухано 5 інформацій про хід виконання районних цільових програм.

Особливим за значимістю завданням, як наголосила Оксана Супрунець, у звітному періоді було формування, затвердження та наповнення районного бюджету.

Також районна рада спільно з профільними підрозділами районної державної адміністрації здійснює підготовку ряду питань з оптимізації мережі комунальних закладів Уманщини.

Окрім того, Оксана Супрунець виокремила ті соціальні проекти, що були реалізовані на теренах Уманщини за фінансової підтримки депутатів районної ради впродовж нинішнього року. Голова районної ради висловила вдячність депутатському корпусу за допомогу й активність у роботі, досягнення компромісу при розгляді бюджетних питань та схваленні виважених рішень; районній державній адміністрації – за співпрацю і взаєморозуміння щодо вирішення найактуальніших проблем району; очільникам сільських територіальних громад - за  підтримку, плідну співпрацю та розуміння проблем жителів району.

Звіт голови районної ради депутати схвалили, адже у 2018 році за її ініціативи й безпосередньої участі в районі виконано багато добрих справ.

Далі депутати розглянули інші питання й ухвалили низку важливих для життєдіяльності Уманського району рішень.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь