A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Загальні збори громадян села Краснопілка

Дата: 27.02.2020 17:08
Кількість переглядів: 515

27 лютого 2020 року заступник голови районної ради Петро Бабкін взяв участь у проведенні сходки жителів села Краснопілка. Також участь у загальних зборах взяли перший заступник голови районної державної адміністрації Сергій Жорницький, депутат районної ради Петро Карачун,  громада села.

Відповідно до порядку денного на початку загальних зборів сільський голова Петро Семенюк звітував перед громадою про проведену роботу упродовж 2019 року, зробив акценти на місцевому бюджеті, його надходженнях та видатках, інформував присутніх про роботу та утримання об’єктів соціальної сфери, а також ознайомив присутніх з перспективами розвитку населеного пункту.

У ході зборів жителями села Краснопілка було порушено ряд проблемних питань: ремонт доріг, під’єднання водопостачання до діючого водогону, придбання комп’ютера на ФАП, заміна котла та утеплення фасаду у НВК "Дошкільний навчальний заклад - загальноосвітня школа І-ІІ ступенів», виготовлення технічної документації на землю під розширення кладовища, ремонт системи опалення у музеї, завершення виготовлення генерального плану населеного пункту , заключення договору на пільгове перевезення.

На завершення зборів сільський голова ще раз наголосив, що доля їхнього населеного пункту залежить лише від самої громади, тож їм варто краще ставитися до питання благоустрою населеного пункту, звернути увагу на громадський порядок і лише завдяки спільним зусиллям усієї громади, буде досягнуто хорошого результату.

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь