A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Уманщина урочисто відзначила День працівників сільського господарства

Дата: 15.11.2018 17:08
Кількість переглядів: 814

15 листопада 2018 року, напередодні Дня працівників сільського господарства, який щорічно відзначається у третю неділю листопада, в актовій залі управління агропромислового розвитку районної державної адміністрації відбулися районні урочистості, під час яких відзначили найкращих працівників цієї вагомої для суспільства галузі.

Свято також зібрало представників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, депутатів районної та обласних рад, керівників сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств, установ та організацій, ветеранів агропромислового комплексу району, очільників територіальних громад, представників громадськості Уманщини.

Привітати аграріїв Уманського краю завітали керівники Уманського району.

Про вагомі здобутки працівників усіх галузей сільського господарства говорив у своєму виступі голова райдержадміністрації Євгеній Данченко, який назвав Уманщину одним із лідерів аграрного виробництва в області.

Щиру подяку та вітання на адресу сільгоспвиробників висловила голова районної ради Оксана Супрунець.

– Сільгоспвиробники, які сьогодні допомагають виживати селу, розвиваючи інфраструктуру, вкладаючи кошти в соціальну сферу населених пунктів району є нашим рятівним колом, опорою і надійним фундаментом стійкості української економіки. Адже не зважаючи на жодні умови – природні й політичні, аграрії чітко роблять свою справу, гарантуючи своєю працею продовольчу безпеку країни. Хочу підкреслити, що до складу районної ради сьомого скликання обрано 50 депутатів, із них 34 - працюють в агропромисловому секторі району. А це ознака того, що наші громадяни проголосували за конкретні справи, за тих людей, які працюють на цій землі, які забезпечують на селі робочі місця, стабільні заробітні плати, – відзначила Оксана Анатоліївна та побажала присутнім сільгоспвиробникам щедрих урожаїв і мирного неба над Україною.

Трудівників села з професійним святом також привітали начальник управління агропромислового розвитку РДА Валентина Мовчанюк, ректор Уманського національного університету садівництва Олена Непочатенко, голова районної профспілки працівників агропромислового комплексу Варвара Гаркава, головний лікар Уманської центральної лікарні Інна Добрянська.

Керівники району на святі відзначили кращі агроформування у різних номінаціях.

Святковий концерт за участю самодіяльних колективів Уманщини став окрасою свята хліборобів.

Усі присутні у залі охоче частувались запашним короваєм – символом достатку і багатства.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь