A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Депутати-аграрії вносять вагомий внесок у розвиток економіки району

Дата: 23.07.2019 17:04
Кількість переглядів: 2160

Голова Уманської районної ради Оксана Супрунець днями відвідала ТОВ «Аграрій СВПП», яке господарює в селах Краснопілка та Іванівка. Очолює це сільськогосподарське підприємство депутат районної ради, володар відзнаки «За заслуги перед Уманщиною» Петро Карачун.

Ознайомившись із станом жнивної кампанії у господарстві, Оксана Анатоліївна відзначила, що тут вміють вирощувати гарні врожаї, дбають про розвиток сільських територій, не забувають про людей праці.  

За словами Іванівського сільського голови Григорія Рудого за спонсорські кошти ТОВ «Аграрій СВПП» відремонтовано дорогу від Берестівця до центру села Іванівка, а також в самій Іванівці проведено капітальний ремонт даху в приміщенні дошкільної установи «Капітошка», відремонтовано тут харчоблок та впорядковано прилеглу територію; виконано роботи у шкільній їдальні; відремонтовано центральну дорогу тощо.

Свого колегу доповнив і Краснопільський сільський голова Петро Семенюк, який відзначив, що за фінансової підтримки ТОВ «Аграрій СВПП» у їхньому селі реалізовано спільний Проект Європейського Союзу та Програми Розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» і, як результат, у Краснопілці було прокладено водогін та реконструйовано мережі вуличного освітлення. Підприємство щорічно фінансово допомагає і школі, і ФАПу, і сільському закладу культури. Видано книгу «Краснопілка – моє село, мій дім, моя столиця». Жоден захід у нас не обходиться без допомоги ТОВ «Аграрій СВПП».

- Село живе, коли в ньому працює соціально відповідальний бізнес, який, окрім виплат податків, ще й усвідомлює свою соціальну відповідальність. Яскравий приклад - аграрії. Вони не лише створюють робочі місця, а й беруть на себе клопіт щодо соціальної інфраструктури села. Завдяки їхній роботі, воно стає більш комфортним місцем для життя, - наголосила Оксана Супрунець.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь