A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

На Уманщині урочисто відзначили День ветерана

Дата: 02.10.2019 17:00
Кількість переглядів: 631

Сьогодні, 2 жовтня 2019 року, у великому залі засідань районного адміністративного будинку за ініціативи та безпосередньої участі голови Уманської районної ради Оксана Супрунець відбулись святкові заходи з нагоди Дня ветерана.

На урочистості були запрошені голови ветеранських організацій населених пунктів району, ветерани праці різних галузей економіки Уманщини, сільські та селищний голови, представники громадськості.

Висловити ветеранам слова вдячності за праці на захід завітали перший заступник голови районної державної адміністрації Сергій Жорницький, Почесний громадянин Уманського району, заслужений працівник сільського господарства, депутат районної ради, директор ТОВ «Прометей» Володимир Мальченко, голова районної ветеранської організації Анатолій Дем’янчук та інші.

Зокрема, звертаючись до присутніх Оксана Супрунець відзначила: «Ваша праця заслуговує на щиру повагу. Адже все, чим сьогодні користуємося ми, ваші нащадки, побудовано вашими руками. Дякую за вам за це!».

- Ваше неоціненне багатство – це практичний життєвий досвід, мудрість, знання, вміння. Ви є носіями кращих культурних та трудових традицій українського народу. На нелегких життєвих дорогах ви зуміли зберегти та пронести у своєму серці найкращі духовні якості покоління – честь, гідність, доброту, любов. Наша безмежна вдячність вам за слушні поради та безцінні знання, за готовність повсякчас підтримати і допомогти, за високу громадянську свідомість, за гідний приклад для наслідування. Щиро зичимо міцного здоров’я, сімейного щастя, злагоди та добробуту. Нехай вогник родинного тепла завжди зігріває ваші серця, - наголосила Оксана Анатоліївна.

Окрім того, голова районної ради коротко інформувала присутніх на святі ветеранів про виконану депутатськи корпусом районної ради спільно з райдержадміністрацією роботу в напрямку соціального захисту населення, зміцнення матеріальної бази в закладах охорони здоровя Уманщини, пільгового перевезення тощо.

Під час урочистостей за багаторічну сумлінну працю в органах державної влади, високий професіоналізм, відданість справі та з нагоди 70-річчя від дня народження почесною грамотою Уманської районної ради та Уманської районної державної адміністрації було нагороджено ветерана органів виконавчої влади Ольгу Островську.

Протягом усього заходу діяли виставки виробів народних майстрів, книжкова виставка, підготовлена працівниками районної центральної бібліотеки, а також яскраві фотозони. У залі була оформлена виставка дитячих малюнків «Дякуємо за наше щасливе дитинство ветеранам».

Учасники концертної програми, яку підготували працівники районного центру культури і дозвілля, створили  радісну атмосферу, подарувавши ветеранам безліч позитивних емоцій.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь