A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Відбулася чергова сесія Уманської районної ради

Дата: 14.12.2021 16:10
Кількість переглядів: 5507

Сьогодні, 14 грудня 2021 року, голова Уманської районної ради Віталій Олійник провів десяту, чергову, сесію районної ради. У роботі пленарного засідання взяли участь голова районної державної адміністрації Ігор Миклащук, працівники виконавчого апарату районної ради, представники ЗМІ.

На початку сесії депутати хвилиною мовчання вшанували пам'ять учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Після цього, відбулось вручення Почесної відзнаки районної ради «За заслуги перед Уманщиною», якої, відповідно до рішення президії районної ради, удостоєні:

Володимир Лаута – учасник ліквідації аварії на ЧАЕС, Почесний громадянин Уманської міської територіальної громади, депутат Уманської міської ради;

Василь Скрипник – депутат Уманської районної ради, директор Уманської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості;

Олег Зайченко –  депутат районної  ради, головний державний інспектор відділу експлуатації майна Головного управління Державної податкової служби в Черкаській області;

Віталій Харченко – начальник відділу житлово- комунального господарства Уманської міської ради;

Микола Мельник – громадський діяч, депутат Уманської міської ради.

Затвердивши порядок денний, депутати приступили до розгляду проєктів рішень чергової сесії.

Спочатку на сесії обранці району заслухали інформацію керівника Уманської окружної прокуратури Дмитра Пархоменка про результати роботи окружної прокуратури на території району, а також інформацію заступника начальника районного управління поліції ГУНП в Черкаській області Василя Козиненка про стан законності, боротьби зі злочинністю, охорони публічного порядку та результати діяльності на території Уманського району.

Далі депутати заслухали інформацію районної державної адміністрації про виконання районного бюджету за 9 місяців 2021 року, а також затвердили районний бюджет Уманського району на 2022 рік. За словами начальника фінансового управління райдержадміністрації Миколи Коваленка, на 2022 рік визначено доходи районного бюджету у сумі 1 330 700 гривень; видатки районного бюджету у сумі  1 330 700 гривень; оборотний залишок бюджетних коштів районного бюджету у розмірі 1 200 гривень; резервний фонд районного бюджету у розмірі 300 гривень, що становить 0,02 відсотків видатків загального фонду районного бюджету.

Також депутати підтримали запропоновані керівником апарату райдержадміністрації Іриною Світовою зміни до Програми удосконалення роботи органів виконавчої влади в Уманському районі на 2021 рік, а також погодили зміни до рішення районної ради від 24.12.2021 №2-1/VІІІ «Про районний бюджет Уманського району на 2021 рік».

Окрім того, обранці району заслухали інформацію райдержадміністрації про роботу служби у справах дітей, спрямовану на соціальний захист дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, що опинились в складних життєвих обставинах.

На сесії також затверджено план роботи Уманської районної ради на I півріччя 2022 року; план діяльності районної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2022 рік; структуру та чисельність виконавчого апарату районної ради.

Виконавчий апарат районної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь