A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

До Дня працівника соціальної сфери

Дата: 05.11.2021 15:12
Кількість переглядів: 2367

  Одна із значимих сфер, є сфера соціальна, напрямки діяльності, якої спрямовані на забезпечення соціального захисту та надання державних гарантій, підтримки найвразливіших категорій громадян. Завдяки людям, які обрали професію соціального працівника, на професійному рівні надається допомога тим, хто найбільше її потребує.

 

  Щоб на державному рівні відзначити тих, хто обрав безкорисливе служіння громаді, піклуючись про людей, з 1999 року щорічно у першу неділю листопада відзначається професійне свято – День працівника соціальної сфери.

Так, напередодні свята, з урахуванням карантинних вимог, було проведено урочисті заходи для працівників управління праці та соціального захисту населення Уманської районної державної адміністрації.

Зі святом представників соціальної сфери вітали голова Уманської райдержадміністрації Ігор Миклащук, заступник голови Уманської районної ради Богдан Сокур, начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Олег Ярошевич.

Звертаючись до присутніх заступник голови районної ради відзначив, що питання соціального захисту населення завжди було пріоритетним у діяльності влади. І наше спільне завдання докласти максимум зусиль для задоволення соціальних потреб жителів нашого району.

 Почесними грамотами Уманської райдержадміністрації та Уманської районної ради за наполегливу працю в системі соціального захисту, сумлінне виконання посадових обов’язків та з нагоди Дня працівників соціальної сфери було нагороджено: Бондаренко Лесю Леонідівну, Глемейду Валентину Миколаївну, Мовчан Наталію Миколаївну та Яременко Людмилу Петрівну.

Залишається побажати працівникам соціальної сфери, щоб множились добрі вчинки, здійснювались найкращі плани та задуми, а служіння обраній справі приносило добру славу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь