A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань бюджету, фінансів, комунальної власності, соціально-економічного розвитку та регуляторної політики

Дата: 17.08.2021 15:49
Кількість переглядів: 259

17 серпня 2021 року голова постійної комісії районної ради з питань бюджету, фінансів, комунальної власності, соціально-економічного розвитку та регуляторної політики Тетяна Пономаренко провела її засідання.

Члени комісії заслухали інформацію райдержадміністрації про виконання районного бюджету за І півріччя 2021 року; схвалили запропоновані зміни до рішення районної ради від 24.12.2020 року №2-1/VІІІ «Про районний бюджет Уманського району на 2021 рік», а також погодили зміни до Програми виготовлення містобудівної та земельної документації території Уманського району на 2021-2022 роки та до Програми удосконалення роботи органів виконавчої влади в Уманському районі на 2021 рік.

Окрім того, депутати обговорили проєкт районної програми щодо забезпечення житлом учасників операції об’єднаних сил/антитерористичної операції та деяких категорій осіб на 2021-2025 роки.

Обранці району підтримали зміни й до рішення районної ради від 18.12.2020 року №1-7/VIII  «Про утворення президії районної ради», якими передбачається ввести до складу президії районної ради восьмого скликання Шилюка Дмитра Федоровича – голову Депутатської групи «Міжфракційне депутатське об’єднання «За сімейні цінності, духовність, моральність та християнський шлях розвитку Уманського району».

Також під час засідання постійної комісії було обговорено питання управління об’єктами комунальної власності.

Усі проєкти рішень, що вносяться до порядку денного позачергової сесії, депутати підтримали.

У засіданні комісії взяли участь голова Уманської районної ради Віталій Олійник та голова районної державної адміністрації Ігор Миклащук.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь