A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Богдан Сокур взяв участь в урочистостях напередодні Дня Національної поліції України

Дата: 02.07.2021 14:51
Кількість переглядів: 552

Відповідно до Указу Президента України від 4 квітня 2018 року № 97 щорічно 4 липня відзначають День Національної поліції України.  З цієї нагоди сьогодні, 2 липня 2021 року, в актовому залі Уманського державного педагогічного університету відбулись урочисті збори працівників поліції Уманського району.

За дорученням голови Уманської районної ради Віталія Олійника працівників поліції привітав його заступник Богдан Сокур і висловив поліцейським слова вдячності за службу та побажав їм і надалі витримки, наснаги та поваги від жителів громад нашого краю. 

За сумлінне виконання службових обов’язків, фаховість, дотримання присяги на вірність народу України, забезпечення охорони прав і свобод громадян - мешканців Уманського району, та з нагоди відзначення Дня Національної поліції України, Богдан Сокур відзначив кращих служителів порядку Уманського району Почесними грамотами обласної ради та Подяками районної ради.

Зокрема, цього дня Почесними грамотами обласної ради були нагороджені:

– Матвійчук Вадим Володимирович – полковник поліції, начальник Уманського районного управління поліції ГУНП у Черкаській області;

– Козаченко Ігор Володимирович – підполковник поліції, начальник відділу поліцейської діяльності номер 2 Уманського районного управління поліції ГУНП у Черкаській області;

– Козиненко Василь Михайлович – майор поліції, заступник начальника Уманського районного управління поліції ГУНП у Черкаській області.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь