A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

На Черкащині встановили рекорд України зі скандинавської ходьби

Дата: 22.06.2021 09:30
Кількість переглядів: 285

Цими вихідними в Катеринопільській селищній територіальній громаді відбувся масштабний спортивний фестиваль «MHP-SPORT FEST». На місцевому стадіоні «Колос» відбувалися різноманітні активності з футболу, волейболу, дартсу, шахів, кросфіту, йоги, джампінгу. Подією дня стало встановлення національного рекорду зі скандинавської ходьби.

Цей проєкт об’єднав енергійних людей різного віку, для яких ходьба з палицями, є не просто хобі, а засобом зміцнення здоров’я. Такий флешмоб-рекорд вперше відбувався в режимі телемосту з іншими містами України, Італії, Польщі, Білорусі та Казахстану. Його суть – в одночасному проходженні скандинавською ходьбою учасниками з різних населених пунктів.

Представниця Книги рекордів України Лана Вєтрова в фейсбуці відзначила, що національний рекорд «Наймасовіша скандинавська ходьба» встановлено, і його учасниками зафіксували не менше тисячі любителів цього виду спорту. Долучився до встановлення такого рекорду голова відділення Національного олімпійського комітету України Андрій Більда.

За інформацією відділення НОК України у Черкаській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь