A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань бюджету, фінансів, комунальної власності, соціально-економічного розвитку та регуляторної політики

Дата: 02.06.2021 16:36
Кількість переглядів: 288

2 червня 2021 року постійна комісія районної ради з питань бюджету, фінансів, комунальної власності, соціально-економічного розвитку та регуляторної політики погодила низку проектів рішень, що виносяться на чергову сесію. Засідання провів заступник голови цієї депутатської комісії Олег Зайченко.

Члени комісії схвалили запропоновані зміни до рішень районної ради від 24.12.2020 року №2-1/VІІІ «Про районний бюджет Уманського району на 2021 рік»; від 23.10.2020 року №61-9/VII «Про безоплатну передачу майна зі спільної власності територіальних громад району до комунальної власності Бабанської селищної ради, Дмитрушківської, Ладижинської, Паланської сільських рад та Уманської міської ради», а також до Програми удосконалення роботи органів виконавчої влади в Уманському районі на 2021 рік.

Окрім того, депутати обговорили проект районної програми з висвітлення діяльності органів влади та відзначення державних свят і пам’ятних дат на 2021-2025 роки та заслухали інформацію про  виконання районного  бюджету за I квартал 2021 року.

Усі проєкти рішень, що вносяться да порядку денного чергової сесії, депутати підтримали.

У засіданні комісії взяли участь голова Уманської районної ради Віталій Олійник, його заступник Богдан Сокур та голова районної державної адміністрації Ігор Миклащук.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь