A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Голова районної ради відвідав Ладижинську та Бабанську територіальні громади

Дата: 02.04.2021 10:46
Кількість переглядів: 485

2 квітня 2021 року голова районної ради Віталій Олійник разом із працівниками виконавчого апарату районної ради відвідав Ладижинську сільську раду, де провів робочу зустріч з головою громади  Сергієм Цоколенком та керівниками відповідних структурних підрозділів ради.

Темою обговорення стали питання про хід реалізації Програми виготовлення містобудівної та земельної документації території Уманського району на 2021-2022 роки, а також Програми розвитку міжнародного співробітництва та міжрегіональної співпраці Уманського району на 2021-2025 роки.

У формі діалогу представники територіальної громади висловили свої пропозиції щодо виконання означених завдань у вищеназваних Програмах на території Ладижинської територіальної громади.

Цього ж дня  голова Уманської районної ради Віталій Олійник та працівники виконавчого апарату районної ради відвідали також Бабанську селищну раду.

Спочатку з очільником цієї громади Леонідом Оратівським, його заступником Людмилою Мельник та народним депутатом України восьмого скликання Максимом Поляковим було обговорено актуальні питання життєдіяльності населених пунктів територіальної громади, зокрема - плани розвитку на перспективу, де важливе місце відведено напрямку роботи з розвитку інфраструктури, охорони здоров’я населення, зайнятості людей та інше.

Далі було обговорено питання щодо реалізації Програми виготовлення містобудівної та земельної документації території Уманського району на 2021-2022 роки, а також Програми розвитку міжнародного співробітництва та міжрегіональної співпраці Уманського району на 2021-2025 роки на території Бабанської територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь