A A A K K K
для людей із порушенням зору
Уманська районна рада
Черкаська область

Голова районної ради відвідав Жашківську та Баштечківську територіальні громади

Дата: 31.03.2021 16:33
Кількість переглядів: 534

Сьогодні, 30 березня 2021 року, голова районної ради Віталій Олійник разом із працівниками виконавчого апарату районної ради відвідав Жашківську міську раду, де провів робочу зустріч із заступником міського голови з питань роботи виконавчих органів ради Володимиром Бурлуцьким та керівниками відповідних структурних підрозділів ради.

Темою обговорення стали питання про хід реалізації Програми виготовлення містобудівної та земельної документації території Уманського району на 2021-2022 роки, а також Програми розвитку міжнародного співробітництва та міжрегіональної співпраці Уманського району на 2021-2025 роки.

У формі діалогу представники територіальної громади висловили свої пропозиції щодо виконання означених завдань у вищеназваних Програмах на території Жашківської ТГ.

Цього ж дня  голова Уманської районної ради Віталій Олійник та працівники виконавчого апарату районної ради відвідали також Баштечківську сільську раду.

Спочатку з очільником цієї громади Сергієм Мельником та його заступником Володимиром Грошевим було обговорено актуальні питання життєдіяльності населених пунктів громади. Зокрема, в ході розмови було відзначено, що в межах ТГ налагоджено пасажирські перевезення, тут дбають не лише про наповнення місцевого бюджету, а всіляко сприяють розвитку спорту, художньої самодіяльності, а наразі - активно ведуться роботи з благоустрою сільських територій. Посадовці охоче поділилися планами розвитку громади на перспективу, де важливе місце відведено напрямку роботи з охорони здоров’я сільського населення, освіти, розвитку духовності, зайнятості людей.

Далі Віталій Олійник та Сергій Мельник за участю керівників відповідних структурних підрозділів виконкому сільської ради обговорили питання щодо реалізації Програми виготовлення містобудівної та земельної документації території Уманського району на 2021-2022 роки, а також Програми розвитку міжнародного співробітництва та міжрегіональної співпраці Уманського району на 2021-2025 роки на території Баштечківської територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь